Seuraa meitä:

fi pl nl se de gb

Meille töihin?

Westmoor Oy / Conexx® hakee palvelukseensa rakennusinsinööriä/rakennusmestaria työmaapäälliköksi ja asennusliiketoiminnasta vastaavaksi.

Westmoor Oy on vuonna 1998 perustettu perheyritys, joka vastaa Conexx® rakennusten myynnistä pohjoismaissa sekä Baltiassa. Westmoor Oy myös ohjaa Conexx® asennusryhmien toimintaa sekä valvoo ja ohjaa logistiikkaa, asennusten aikatauluja sekä asennusten laatua. Conexx Group on koko Euroopan alueella vahvasti toimiva teräsrakenteiden tuotantoon keskittynyt yritysryhmä, joka on rakentanut laadukkaita teräsrunkoisia rakennuksia Suomeen jo vuodesta 2006. Tänä aikana on yksistään Suomeen rakennettu lähes 1000 rakennusta.

Tarjotun paikan toimenkuvaan kuuluu Conexx® rakennusten asennusten ja rakentamisliiketoiminnan johtaminen, järjestelyt, alihankintaverkoston yhteistyö sekä mahdollisuuksien mukaan myös lupakuvapiirtäminen. Odotamme hakijalta yrittäjämäistä otetta oman vastuualueensa hoitamisessa. Conexx Groupin yrityskieli on englanti, joten toivomme kohtalaista englanninkielentaitoa. Maatalousrakentamisen tuntemus on eduksi samoin kuin pohojalaasuus.

Hakemukset palkkatoivomuksineen osoitteeseen myynti@conexx.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Kivelä 0400 861 156