Följ oss:

fi pl nl se de gb

Företaget

Conexx®

IN STEEL WE TRUST

Conexx-halli

Conexx Group är en företagsgrupp specialiserad i produktion av stålkonstruktioner. Vi är aktiva i hela Europa och äntligen är våra produkter också tillgängliga i Sverige och Norge.

Conexx grundades 1957 i Nederländerna. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi effektivt svara på utmaningar vid konstruktion av krävande byggnader. Utöver teknisk och professionell kunskap har vi också erfarenhet av olika handlingssätt, väderförhållanden och andra krav som ställs i olika länder och kulturer.

Vår affärsidé bygger på högt kvalificerade och motiverade anställda, kontinuerlig innovation, moderna arbetsmetoder och ny tillverkningsteknik som leds av en högt kvalificerad internationell styrelse. Denna solida grund säkerställer vår fortsatta framgång på den internationella marknaden.

Conexx-navetta

Vi är mycket stolta över våra produktutvecklingsprestationer, till exempel FSC-balkar som representerar en helt ny teknik. FSC-balkar ger alla fördelar av en traditionell stålstomme, men erbjuder betydande kostnadsbesparingar jämfört med den traditionella. FSC-balkar kombinerar materialoptimering och hög konstruktionsstyvhet, vilket gör det möjligt att erbjuda en högkvalitativ stålkonstruktion till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Därför fortsätter Conexx att vara föregångare på den stadigt växande stålkonstruktions marknaden.

Vi har de senaste produktionsmetoderna till vårt förfogande. Dessutom övervakas vår design och produktion med de senaste kvalitets- och styrsystemen. Därför är vi övertygade om vår förmåga att möta de behov och krav som ställs av modern industri, näringsliv och jordbruk. Vi är stolta över att vara med och bygga upp Sverige med er.

Vi har det mest progressiva planerings- och projekthanteringsverktyget som är unikt för marknaden. Vi kan ge dig en projektplan och prisoffert i realtid inklusive kontinuerligt uppdaterade priser och produktinformation. Vårt snabba planeringsschema sparar stora mängder tid och pengar.