Seuraa meitä:

fi pl nl se de gb

Yritys

Conexx®

Conexx Group on koko Euroopan alueella vahvasti toimiva teräsrakenteiden tuotantoon keskittynyt yritysryhmä, joka on rakentanut laadukkaita teräsrunkoisia rakennuksia Suomeen jo vuodesta 2006. Tänä aikana on yksistään Suomeen rakennettu lähes 1000 rakennusta.


IN STEEL WE TRUST

Conexx-halli


Tällä hetkellä kaiken toiminnan ohjaus sekä suunnittelu tapahtuu hollantilais-suomalaisin voimin. Vahvan kokemuksen ansiosta kykenemme vastaamaan menestyksekkäästi erittäin vaativiinkin rakennushaasteisiin. Teknisen ja ammatillisen pätevyyden lisäksi meillä on tietämystä ja ymmärrystä maa- ja kulttuurikohtaisista eroista toimintatavoissa sekä tuotanto- ja toteutustapojen, sääolosuhteiden ynnä muiden aiheuttamista vaatimuksista.

Ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijät, modernit työmenetelmät, tuotantomme uusi teknologia, innovatiivisuus sekä Conexx Groupin kansainvälinen johtoryhmä ovat toimintamme perusta sekä edellytys kansainvälisessä vientikaupassa menestymiselle.

Conexx-navettaOsoituksena tuotekehitykseen tekemistämme panostuksista olemme erittäin ylpeitä muun muassa täysin uutta teknologiaa edustavasta
FSC©-palkistamme. FSC©-palkilla saavutetaan kaikki perinteisen teräsrunkorakenteen edut, mutta se on kustannustehokkaampi vaihtoehto.

FSC©-palkissa yhdistyy materiaalinkäytön optimointi ja korkea rakenteellinen jäykkyys, joten pystymme tarjoamaan korkealuokkaisen teräsrunkorakennuksen kilpailukykyiseen hintaan. Conexx® on siis jatkossakin edelläkävijä teräsrunkoisten rakennusten jatkuvasti kasvavilla markkinoilla.

Vakuuttuneena kyvystämme vastata modernin teollisuuden, liike-elämän sekä maatalouden asettamiin yksilöllisiin haasteisiin ja tarpeisiin, meillä on ilo olla mukana rakentamassa Suomea kanssanne.

Westmoor Oy


Westmoor Oy toimii Conexx®:n yhteistyökumppanina Suomessa sekä Baltiassa.
Lue lisää: Westmoor Oy osti kolmasosan Conexxista

Westmoor Oy maahantuo ja edustaa myös kanadalaisia SECCO-ilmanvaihtojärjestelmiä, hollantilaisia Swaans Beton -betoniritilöitä, virolaisia Doordec-käyntiovia sekä runsaan määrän erilaisia tuotantorakennusten muita tuotteita. Westmoor Oy:llä on myös Conexx®- rakennuksissa käytettävien tuotteiden varaosapalvelut. Läheisen yhteistyön vuoksi kaikki Westmoor Oy:n toimittamat Conexx®- rakennusten lisäosat suunnitellaan ja yhteen sovitetaan suoraan Conexx® rakennuksiin.

Westmoor Oy ohjaa Conexx® asennusryhmien toimintaa sekä valvoo ja ohjaa logistiikkaa, asennusten aikatauluja sekä asennusten laatua. Westmoor Oy:n toimittamat lisäosat ovat myynnissä myös muihin rakennusratkaisuihin – olipa rakennuksesi millainen tahansa.

Jarkko Kivelä
CEO Westmoor Oy